Al onze wanddecoratie materialen worden geleverd incl. ophangsysteem!

Vurenhout

Foto op vurenhout

Een print op vurenhout ziet er altijd anders uit. De aanwezige noesten en mooie houtstructuur geven uw foto een robuuste en warme uitstraling. Een foto op vurenhout wordt opgebouwd uit planken van ongeveer 95 millimeter breed.

De print wordt compleet geleverd met het ophangsysteem "flat on the wall". Hiermee hangt u eenvoudig uw wand decoratie op en plat tegen de muur.

Vurenhout white wash

Foto op vurenhout white wash

Dankzij de witte laag wordt de foto krachtig en behoudt het zijn diepe kleuren. De uitstraling van het hout, met nerven en noesten, geeft de foto een mooi robuust  uiterlijk. Een foto op vurenhout wordt gemaakt van planken van ca. 95 mm breed.

De print wordt compleet geleverd met het ophangsysteem "flat on the wall". Hiermee hangt u eenvoudig uw wand decoratie op en plat tegen de muur.

Aluminium

Foto op aluminium

Geborsteld aluminium is een kunststof met een aluminium toplaag. De print wordt rechtstreeks op deze laag aangebracht. Omdat er geen wit wordt geprint wordt op de lichte (witte) delen het aluminium zichtbaar. Dit geeft een aluminium print een unieke uitstraling. De dikte van het aluminium is 3 millimeter. 

De afdruk wordt geleverd met aluminium profielen als ophangsysteem, dit zorgt ook voor extra stevigheid. De print komt ongeveer 15 mm, zwevend, van de wand te hangen.

Dibond

Foto op dibond aluminium

De strakke en moderne uitstraling van dibond aluminium. Uw mooiste foto’s verdienen een afdruk op dibond aluminium! Uw foto ziet er prachtig uit door de strakke afwerking en de unieke Fine-Art print kwaliteit en is musea waardig materiaal. Uw foto wordt rechtstreeks op het materiaal geprint. Het materiaal bevat een witte toplaag dat ontbrekend wit opvult in de fotoprints. Dit materiaal kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De dikte van het dibond is 3 millimeter.

De afdruk op dibond wordt geleverd met aluminium profielen als ophangsysteem, dit zorgt ook voor extra stevigheid. De print komt ongeveer 15 mm, zwevend, van de wand te hangen.

Plexiglas helder

Foto op plexiglas helder

Uw foto wordt door middel van "Fint-Art Printing" techniek afgedrukt op plexiglas. Dit wordt natuurlijk gedaan in de hoogst mogelijke kwaliteit. Plexiglas heeft de uitstraling van echt glas! Printen op plexiglas helder wordt wit niet geprint. Wilt u wit behouden in uw foto? Kies dan voor plexiglas wit!

Als ophangsysteem leveren wij “afstand houders rand” mee. De print zit klem tussen de afstand houders in. Er worden geen gaten in het materiaal geboord. Ze zijn verkrijgbaar in een 3 mm en 6 mm variant. (Aan de hand van het materiaal worden de juiste afstand houders geleverd), zie ook voor bevestiging afstand houders. Geef dit als opmerking aan in de kassa.

Plexiglas wit

Foto op plexiglas wit

Foto's printen op plexiglas wit behoort ook tot de mogelijkheden. Plexiglas heeft de uitstraling van echt glas! Door de witte onderlaag behoudt de foto haar kleur. De foto's worden geprint op plexiglas en daarna afgewerkt met een witte laag. Uw foto krijgt hierdoor een mooie glans en een mooi diepte effect. Dikte van het materiaal: 6 mm.

Om de print op te hangen gebruiken wij afstand houders. In de hoeken van het materiaal worden gaten geboord, waar de afstandhouders doorheen komen. Als je geen gaten in je print wilt, kies dan voor "afstand houders rand". Geef dit als opmerking aan in de kassa.

Berkenplex

Foto op berkenplex

Als u uw foto's op hout wilt laten printen, maar u wilt geen naden tussen de planken en vrijwel geen noesten, kies dan voor een afdruk op berkenplex. Het berkenplex is ongeveer 1 cm dik en heeft een gelige kleur. Hierdoor zal de foto er vaak wat donkerder uitzien.

De print wordt compleet geleverd met het ophangsysteem "flat on the wall". Hiermee hangt u eenvoudig uw wand decoratie op en plat tegen de muur.

Berkenplex white wash

Foto op berkenplex white wash

Uw foto op berkenplex white wash krijgt net iets meer kleur door de white wash afwerking. Berkenplex bevat vrijwel geen noesten en er zijn geen naden tussen de planken. Berkenplex is ongeveer 1 cm dik.

De print wordt compleet geleverd met het ophangsysteem "flat on the wall". Hiermee hangt u eenvoudig, de afdruk op berkenplex white wash op en strak tegen de muur.