De Walrus

De Walrus is de fotografie van hun gerechten altijd spannend om steeds weer de juiste sfeer te krijgen. Samen met de chef-kok, is dit voor mij als fotograaf nog steeds een feest en telkens weer een enorme uitdaging.

Als fotograaf zal je steeds moeten afvragen, “gaat de bezoeker na het zien van de foto’s“, dit gelijk bestellen.

De Walrus & E-magazine

De foto’s worden gebruikt op de website, daar speelt beeld een heel belangrijke rol, ook in de APP, voor de menukrant, in nieuwsbrieven en het e-magazine.

Naast het fotograferen van food is de fotografie van de wijn en de bier collectie  zeer belangrijk en is ook behoorlijk uitgebreid.  De wijn en bier collectie wordt dan ook regelmatig aangevuld.

Van de bier als van de wijn is er een e-magazine gemaakt, zie onderstaande links:

De Walrus e-magazine fotografie van al hun biersoorten in de sfeer van de Walrus.  De Walrus Wijnkaart gefotografeerd met de juiste sfeer van de Walrus.

IJs en rodebosvruchten fotografie met details van dewalrus sfeer.

Appeltaartje weckpotje met de juiste belichting gefotografeerd voor de details.

Details van bierdoppen een achtergrondfoto gemaakt voor e-magazine.

Foto maken van brood komt het beste tot uiting met strijklicht.

Bier fotograferen in het glas met tegenlicht geeft de juiste kleuren en transparantie.

Bij food fotografie is de juiste kleur van het product erg belangrijk.

fotografie van dessert met opvallende kleuren in de juiste compositie fefotografeerd.

Tegenlicht en een opvallend detail maakt een foto interesanter.

Belichting van lichte en donkere partijen is in een foto belangrijk voor de aandacht.

Food fotografie van vlees met reflectie van licht geeft een frise uitstraling.

Fotograferen met bestaand licht kan de juiste sfeer oproepen in een foto.

Compositie en door de juiste bij elkaar te gebruiken geeft een interesante foto.

Fotograferen met bestaande licht geeft een spannende foto.

diagonale lijnen is in de fotografie een belangrijke compositie regel die een foto spannend maakt.

Fotograferen van dit gerecht is bewust de diagonalelijn gebruikt van links onder naar rechts boven.

Fotograferen met bestaandlicht en goed contact met de modellen is erg belangrijk.

Strijklicht en details van het onderwerp geeft een foto een spannend uitstraling.

Fotograferen met diffuuslicht en opvallende accente geeft een simpel broodje de juiste uitstraling.

IJsfotograferen is een bijzondere techniek om het ijs goed na te maken voor de foto.

Met tegenlicht krijg je met food fotografie prachtiege details.

Fotografie van een voorgerecht detailfoto en diagonalelijnen als compositie..

Foto van een nagerecht met ijs veel tegenlicht maakt de foto sprankelijker.

Foto uit de serie wijnen van de walrus omgeven met legewijn glazen om de nadruk op de wijnfles te vestigen.

Fotografie van een voorgerecht met zalm diagonale lijnen en veel tegenlicht en als hoofdlicht diffuus belicht.